persoonlijke sessie & intuïtieve ondersteuning

In een sessie komen we samen omdat je ergens niet uitkomt, inzicht wilt, iets anders verlangt..Je voelt misschien dat iets groter is dan jij alleen en je voelt innerlijk die “ja” om het onbewuste aan te kijken.  

Ik neem je mee in een trancereis waarbij je bewust in je lichaam aanwezig blijft en tegelijkertijd verbinding maakt met onbewuste aspecten van jezelf die gezien willen worden. Ik begeleid je om er bij aanwezig te kunnen zijn en verder dat wat nodig is voor jou om deze frequenties vrij te geven. Acceptatie, vergeving, zelfliefde..

Voor mij komt het in essentie neer op het proces van het belichamen van je hele ziel in je lichaam op de aarde en in het leven waarvoor jij bewust gekozen hebt. Als je weer in contact komt met deze herinnering en alles wat je bent kun je ook gaan voelen wie je bent en wat je wilt hier. In meer vertrouwen en kracht kun je zo veel harmonieuzer je pad bewandelen met de bijbehorende pieken en dalen.

Na een sessie ontvang je van mij een verslagje met een samenvatting en suggesties om toe te passen om het proces te ondersteunen. Je hebt zelf dan een unieke reis te maken in het bewust worden van je patronen, overtuigingen en gedachten die jou misschien al een leven lang hebben willen beschermen. Dit heeft ruimte nodig. 

Als je meer ondersteund wilt worden in dit proces kunnen we een traject afspreken dat voor beide goed voelt. Denk dan aan bijvoorbeeld meerdere sessies met een maand er tussen en tussendoor mailcontact, een aanvullende oefening en/of een trancereis die je thuis kunt doen. 

Houdt er rekening mee dat verandering in je (energetische) lichaam een voelbaar effect kan hebben en doorwerkt. Probeer waar kan rust te nemen en te luisteren naar de signalen die je lichaam of de omgeving je geeft.

  • een sessie duurt maximaal 1,5 uur inclusief een kort voor en nagesprek. Naderhand ontvang je van mij een verslagje.
  • investering; 77,00 per sessie
  • een intuïtief ondersteunings traject is 2 x 77,00 (sessie+ondersteunende periode tot de volgende sessie)
  • afspraken mogen tot 24 uur van te voren verzet worden, bij minder dient de hele factuur betaald te worden
  • mocht het bedrag ontoereikend zijn voor je, geef het graag aan en we bespreken wat de mogelijkheden zijn