persoonlijke sessie

In een sessie komen we samen omdat je ergens niet uitkomt, inzicht wilt, iets anders verlangt..Je voelt misschien dat iets groter is dan jij alleen of dat iets aandacht vraagt maar je kunt er niet goed je vinger op leggen. Ik neem je mee in een trancereis waarbij je bewust in je lichaam aanwezig blijft en tegelijkertijd verbinding maakt met onbewuste aspecten van jezelf die gezien willen worden.

We beginnen altijd met verbinden met je ademhaling en in je lichaam komen. Terugkomen bij jezelf. Dan ontvouwt er een veld van informatie waarmee ik mij verbind en een kanaal ben voor jou. Ik begeleid je om er bij aanwezig te kunnen zijn en dat wat verder nodig is, met respect en toestemming. Het komt bijvoorbeeld veel voor dat er een zielendeel in beeld komt die gezien wilt worden. Een aspect van jou dat zich als het ware afgeschermd heeft door trauma. Dit proces is uniek en heeft vertraging en zachtheid nodig om te kunnen doen wat nodig is..om er uiteindelijk weer mee te herenigen.

Voor mij komt persoonlijke ontwikkeling in essentie neer op het proces van het belichamen van je hele ziel in je lichaam op de aarde en in het leven waarvoor jij bewust gekozen hebt. Als je weer in contact komt met deze herinnering gaat je perceptie en je realiteit verschuiven. Zo kun je gaan ervaren wie je bent wetende dat je al je gedachtes en emoties, trauma en patronen niet bent. In meer vertrouwen en kracht kun je zo veel harmonieuzer je pad bewandelen met de bijbehorende uitdagingen van het menselijke bestaan. Je ontwaakt uit de illusie.

Het is een aanrader om de reis op te nemen. Je kunt deze altijd terugluisteren en inklikken in het energieveld. Je hebt zelf dan een unieke reis te maken in het bewust worden van je patronen, overtuigingen en gedachten die jou misschien al een leven lang hebben willen beschermen. Dit heeft ruimte nodig.  

Houdt er rekening mee dat verandering in je (energetische) lichaam een voelbaar effect kan hebben en doorwerkt. Probeer waar kan rust te nemen en te luisteren naar de signalen die je lichaam of de omgeving je geeft. 

  • een sessie duurt maximaal 1,5 uur inclusief een kort voor en nagesprek.
  • investering; 77,00 per sessie
  • afspraken mogen tot 24 uur van te voren verzet worden, bij minder dient de hele factuur betaald te worden
  • mocht het bedrag ontoereikend zijn voor je, geef het graag aan en we bespreken wat de mogelijkheden zijn
  • vergoedingen zijn niet van toepassing