persoonlijke sessie

In de flow of life ervaar je ze..uitdagingen. Het is mooi als je hierin bewust kunt zijn van de spiegel en de uitnodiging om een andere keuze te maken. Om zo steeds meer vertrouwd te raken met wat dienend is voor jou, vrijer te worden van blokkades die je belemmeren om je eigen licht en liefde te belichamen en volledig krachtig en vrij te zijn.  

Je kunt ook uitdagingen of periodes ervaren waar je niet soepel doorheen komt. Het lukt niet om in je eigen energie te blijven of terug te komen, te observeren en je raakt als het ware verstrikt in een web van gedachten, overtuigingen en emoties. Zo een zwaarte kan je behoorlijk uit je basis halen en zich uiten op vele manieren. Als je bijvoorbeeld een gebrek hebt aan levensenergie of eigenwaarde, een diep verlangen voelt dat onbereikbaar lijkt, of een fysieke uiting dan kan een persoonlijke sessie helpen om onbewuste blokkades op te zoeken en ruimte, stroming, balans en inzicht te brengen. Om je zo hopelijk weer in contact te brengen met al dat moois wat je bent. 

Vooraf aan de sessie is er de ruimte om te delen wat je uitdaging, vraag of verlangen is. Ik neem jou mee in een reis en deel met jou wat er gebeurt. Ik wordt geleid naar de diepe kern die op dat moment aan het licht mag komen. Je doet actief mee en ik zal je soms vragen iets te beantwoorden of toestemming te geven voor een verbinding of een handeling.  Je mag ervaren dat jij de regie hebt over je energieveld en waar je je mee wilt verbinden. Er ontstaat altijd een prachtig zacht en krachtig veld met vele lichtwezens die maar al te graag aanwezig willen zijn.

Houdt er rekening mee dat verandering in je energetische lichaam een voelbaar effect kan hebben en doorwerkt. Probeer waar kan rust te nemen en te luisteren naar de signalen die je lichaam of de omgeving je geeft.

  • een sessie duurt maximaal 1,5 uur inclusief een kort voor en nagesprek. Naderhand ontvang je van mij een verslagje voor een later moment.
  • investering; 77,00 per sessie
  • afspraken mogen tot 24 uur van te voren verzet worden, bij minder dient de hele factuur betaald te worden
  • mocht het bedrag ontoereikend zijn voor je, geef het graag aan en we bespreken wat de mogelijkheden zijn