iets over mij

Voelen en weten dat alles energie is en met elkaar in verbinding staat, dat dingen op mijn pad komen precies op het juiste moment, dat ik de verantwoordelijkheid draag voor mijn realiteit en het dus kan veranderen en creƫren en dat er altijd begeleiding is, dat het Leven je hoogste doel dient.. dat voelt als een anker voor mij. Het geeft mij de moed en de kracht hier op Aarde aanwezig te zijn en te doen waar ik voor gekomen ben.

Ik ben me als kind niet bewust geweest van hooggevoeligheid en energie en dus ook niet van de schoonheid en de kracht die erin verschuilen. Het is mij duidelijk dat ik voor grote uitdagingen heb gestaan tijdens het opgroeien en ontwikkelen. Onbewust ben ik mij gaan afsluiten van het licht, mijn eigen licht. Rond mijn 25ste werd ik door een bioresonantie therapeute alert gemaakt van de invloed van energie op mijn systeem en mijn gevoeligheid. Dat wakkerde iets aan in mij. Nieuwsgierigheid, herkenning en vastberadenheid om die wereld te verkennen die zo vertrouwd voelt, maar die me ook confronteerde met dingen die ik voor mezelf verborgen hield. In het bijzijn van gelijkgestemden en een liefdevol medium en healer leerde ik over mediumschap en trance healing in de praktijk van Germaine Domatilia. Langzaam begon ik te openen en toe te staan. Na 4 jaar nam mijn pad een wending en kwam ik bij het Siberisch Sjamanisme terecht. Van 2015 tot 2020 volgde ik de jaar opleidingen bij Institute of Siberian Shamanism, begeleid door Petra Giesbergen (Altaiskaya Byelka)

Door mijn eigen proces van bewustwording kan ik mij steeds zuiverder en dieper verbinden en samenwerken met al wat er is en wat zich aandient. Dit is iets wat ik met heel mijn hart doe, waar mijn levensenergie van gaat stromen en waar ik bij in mijn kracht sta. Dit is mijn oergevoel.

Lisette

Foto: Patrick Rietvelt