INWARD het toegewijde pad

een diepgaander traject van 7 zaterdagen waarbij je met toewijding je eigen proces aangaat. In een intieme groep met mijn begeleiding.

Wij zijn hier op aarde geboren in een lichaam. Ons lichaam en ons bewustzijn is wat wij hebben om het leven mee te ervaren. Alles wat zich bevindt buiten je voelt misschien belangrijk en is wat het leven beleving geeft maar het is in essentie niet nodig om te zijn wie je bent..niet echt…

De echte antwoorden liggen daar dan ook niet..

De wereld en je realiteit is wel je spiegel. Voor wat er binnen in jou gezien wilt worden. Waar je jezelf nog beperkt in je grootsheid. Als je dit eenmaal gevoeld hebt weet je dat dit de weg is..de weg naar binnen. Het pad naar binnen in niet alleen maar fijn. Eigen kracht en verantwoordelijkheid terugnemen is niet gemakkelijk..het leven hier is niet perse gemakkelijk.

Voor mij is verbinding hierin een sleutel. Want herkenning en erkenning kan zo veel rust geven van binnen. In jezelf weer helder gaan voelen en weten wat en wie je bent en wat je vooral niet bent. Maar ook opnieuw verbinding maken met het leven, de aarde en alles wat met haar leeft. Vanuit voelen wat resoneert en dienend is op jouw pad. Ook niet perse gemakkelijk, want je gaat het waarschijnlijk anders doen dan hoe je bent grootgebracht en dus gewend bent.

In het leven staan maar geen speelbal zijn. Niet van jezelf, niet van een ander en niet wat onbewust en ongezien is. Zo goed als je kunt in ieder moment. Met zachtheid, respect en compassie naar jezelf. Mijn kracht ligt in het begeleiden teug naar jou. In het bewust maken wat je hier tegenkomt en wat je ervan weerhoudt op je pad te gaan lopen. In de ruimte geven je te laten ervaren. Ik ben er niet om je te helen of te transformeren. Ik leid je de weg zodat je gaat herinneren dat jij dit zelf kunt doen.

De basis waaruit ik vertrek is altijd het lichaam, je anker. Hoe steviger en krachtiger je basis is, hoe dieper en intenser je kunt verbinden met Spirit. Mijn wens voor jou is dan ook het meer belichamen van je fysieke voertuig en een meer zuivere verbinding Met je lichaam en je multidimensionale wezen. Zodat je je vrije keuze in alles kunt gaan herinneren en het diepe vertrouwen in al wat is.

Globaal komen de volgende thema’s aan bod. Ik werk met wat er zich aandient voor de groep en dit kan dus afwijken van deze structuur.

1.aankomen bij jezelf

2.schaduwzijde, innerlijk kind

3.Voorouders

4compassie

5.verbinden met de Bron

6.Heelheid en eenheid in jezelf

7jouw levenspad, creatie

Kosten; Het pad bewandelen we 7 zaterdagen, van 10:00 tot 15:00. Ik ontvang graag 490,- ter uitwisseling in totaal. Ik verzorg koffie en thee en een warme soep voor bij je eigen lunch.

Locatie; Praktijk OERGEVOEL. Abrikozenstraat 67 2564VM Den Haag. Gratis parkeren

Data; 14,21,28 mei 11,18,25 juni 2 juli

Van hart tot hart. Ik verwelkom je graag en met liefde

Lisette